Menu
A+ A A-

Welkom bij Jovas.nl

Met deze website proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over onze producten en diensten. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over een bepaald product of dienst? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0314-667773 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

007 boerderij image 1442077Jovas Agro International B.V. is een innovatief en dynamisch bedrijf dat al veel innovaties op haar naam heeft staan, zoals:
> Neusinlaat
> Diverse mestpannen voor vleesvarkens, met geïntergreerde luchtinlaat, met verhoogde voor- en achterzijde voor beweegbare vloeren, delvrisbakken
> Composietroosters en -vloerelementen
> Vacuüm+ systeem
> Mestscheiders in combinatie met vlokmiddelen
> Diversen kolken (sapscheiders, kolken met schuifafsluiter/pomp, enz.)
Neem een kijkje bij innovaties voor onze nieuwste producten en lopende onderzoeken. 

In het kader van subsidieregeling R&D samenwerkingsprojecten 2016 EFRO OP-Oost 2014-2020 zijn wij eind 2016 het onderzoeksproject "Mest met een Gouden Randje" gestart.
Tijdens dit project willen we een, technisch zo optimaal mogelijk, systeem ontwikkelen om varkens- en/of rundveemest zo snel mogelijk de stal uit te krijgen richting een vergister, om daarmee de emissies in de stal te verlagen en een hoger rendement te kunnen halen uit de mest, waardoor ook de CO2-footprint van de veehouderij drastisch wordt verlaagd. Klik hier voor uitgebreidere informatie over het project.
Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door
OP Oostmetondertitel en EU logo NIEUW D04
 Gootmodel met tussenwand 1Nieuw in ons assortiment: Jovas-Klik-In voor mestspleten van 25-30mm!!!


Onze speerpunten zijn deskundigheid, ervaring, messcherpe prijzen, kwaliteit, snelle leveringen, flexibiliteit en maatwerk. 

Wij hebben jarenlange ervaring in de mestafvoer- en mestopvangsystemen, waardoor wij u optimaal kunnen adviseren over het systeem dat het beste in uw situatie past. Daarnaast zijn wij constant op zoek naar oplossingen die o.a. ammoniakemissie terugdringen en het welzijn van varken en boer verbeteren.

001 Medium
Wilt u meer informatie, advies of offerte op maat, enzovoort, kijk verder op de website of neem contact met ons op.